Despre noi

Compania noastră

YAMATOEXPRESS.RO este un magazin online de produse pentru bucătăria profesională preponderent japoneză și asiatică. Acest site este destinat, în special, profesioniștilor: șefilor de bucătărie, proprietarilor restaurantelor, managerilor pe achiziții, administratorilor localurilor și bucătarilor profesionali, dar un șir de produse pot fi cu siguranță utilizate și de cumpărătorii casnici.

Siteul aparține companiei YAMATO EXPRESS SRL, care a fost înființată în România în anul 2017 și este parte a grupului de companii internațional YAMATO GROUP, activînd predominant în sectorul de furnizare a produselor pentru bucătăria japoneză și asiatică pe piețele din UE, Ucraina și Republica Moldova. În ultimii 10 ani, YAMATO GROUP a devenit unul din liderii în furnizarea de produse pentru bucătăria japoneză și asiatică în mai multe țări. YAMATO GROUP se află în relații de distribuție în parteneriat cu cei mai importanți producători și furnizori din întreaga lume și este recunoscut ca un furnizor fiabil de produse de calitate pe piețele regionale.

Principalul partener extern al YAMATO GROUP este JFC International Inc. (SUA), cu care sunt stabilite relații de încredere reciprocă. YAMATO GROUP produce, de asemenea, o gamă largă de produse sub marca YAMATO pe baza capacităților de producere din China, cum ar fi: ghimbir murat, wasabi pudră, sos de soia, sos de susan, icre de pește zburător tobikko, icre de capelin masago, anghilă prăjită în sos unagi kabayaki, alge marine congelate hyashi wakame, alge marine uscate wakame, alge marine uscate kombu, pasta de soia miso, bețișoare de bambus, frunze de bambus. O atenție deosebită se acordă controlului calității și respectării standardelor internaționale.

Produsele livrate pe piețele regionale sunt supuse unui control constant al calității în showroom-urile noastre, unde sunt preparate mâncăruri de bucătărie japoneză, europeană și asiatică. Partenerii noștri principali pe piețele regionale sunt companiile HoReCa (restaurante și hoteluri) și rețelele de supermarketuri, în plus, efectuăm vânzări directe prin intermediul unităților noastre de vânzare cu amănuntul și prin internet.

Compania YAMATO EXPRESS oferă partenerilor săi peste 150 de articole, calitate stabilă și disponibilitate la depozit, 99,9% din timp pe parcursul întregului an. Respectăm partenerii noștri, apreciem devotamentul lor și garantăm întotdeauna cele mai bune produse!

Urmariti-ne pe Facebook